We vieren het 100-jarige
bestaan van het merk Yale.
2020 markeert twee belangrijke honderdjarige jubilea in de geschiedenis van Yale: de introductie van de eerste elektrische vorkheftruck en het ontstaan van het merk Yale. In 1920 bouwde Yale & Towne wat algemeen gezien wordt als de eerste elektrische vorkheftruck die op de markt voor materials handling werd geïntroduceerd, waardoor Yale een van de oudste fabrikanten van vorkheftrucks en magazijnapparatuur ter wereld is!

We hebben veel geleerd in de vele jaren waarin we klanten hebben geholpen met het oplossen van materials handling-uitdagingen, en het is ons doel – elke dag – om u te voorzien van de oplossingen die u nodig hebt, hoe en wanneer u ze nodig hebt. We zijn trots op onze afkomst en zijn enthousiast om oplossingen te blijven bieden voor uw materials handling-uitdagingen.
Een blik in het verleden.
Op de volgende 100!
Het is al 100 jaar onze drijfveer om u te voorzien van de oplossingen die u nodig hebt en dit zal de kern blijven vormen van wat we doen. Laten we samen geschiedenis blijven schrijven – de toekomst is nu.
Yale bedankt u.
We zijn u dankbaar dat u ons de kans geeft om uw bedrijf te ondersteunen. Niets van wat we bereikt hebben zou mogelijk zijn geweest zonder u. Uw succes zal de drijvende kracht blijven achter alles wat we doen. Van ons allemaal bij Yale: BEDANKT.

© 2020 Hyster-Yale Group, Inc., alle rechten voorbehouden. YALE en "People. Products. Productivity." zijn handelsmerken van Hyster-Yale Group, Inc.